Over USG Industrial Utilities

Utility Support Group (USG) B.V. is een joint venture tussen SABIC Petrochemicals B.V. en Rainbow Holco B.V..
Onder de naam USG Industrial Utilities verzorgen wij de inkoop, productie, distributie en verkoop van elektriciteit, stoom, technische gassen, stikstof, lucht en water voor bedrijven op industriecomplex Chemelot. Wij leveren aan fabrieken van onder andere SABIC, OCI Nitrogen, ARLANXEO, Fibrant en AnQore.
USG is gevestigd in Geleen; er werken ongeveer 200 werknemers waarvan zo'n 75 in ploegendienst. USG is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf.

USG Industrial Utilities is erop gericht om een betrouwbare, duurzame partner te zijn op het gebied van productie, distributie en levering van utilities tegen de laagste integrale kosten. Bij al onze activiteiten staan veiligheid, milieu en servicegerichtheid voorop. Bekijk hier onze volledige missie, die berust op vier pijlers; Veilig, Innovatief, Betrouwbaar en Resultaatgericht.

Lokale verbondenheid, gebundelde krachten en vakkennis zorgen ervoor dat USG Industrial Utilities een degelijke en betrouwbare leverancier is.
Met een team van vakmensen, gespecialiseerd in uiteenlopende disciplines en met ervaring in multidisciplinaire samenwerking probeert USG in de behoeften van klanten te voorzien en mee te denken. Zo kan USG zorgen voor de best mogelijke utilityvoorziening passend bij de wensen van de klant maar tegelijkertijd ook rekening houden met maximale synergie op Chemelot.

Daarnaast is voor een grote site als Chemelot een sterke lobby positie van het grootste belang. USG houdt voor haar klanten de ontwikkelingen op de markt van wet- en regelgeving, nationaal en internationaal nauwlettend in het oog. Zo wordt expertise opgebouwd en kunnen bedrijven op Chemelot hun concurrentiepositie behouden

Vragen over USG Industrial Utilities?
Wilt u meer weten over ons beleid, onze producten of onze werkwijze? Neem dan contact met ons op.